The frightened babies poo

En dag med Niko, det känns helt stört att efter 7 år i samma hus gå av tidigare än henne på spårvagnen och gå hem till sitt, Var helt säker på att jag skulle till opal. Jajathatslifebitch
Käkade precis felix sparrissoppa..fin middag.
Nu ska jag kolla på Taking the stage, min nya favvo serie! Jag älskar alla musik och dans filmer/ serier. Det är något specielt med det, Blir bara så glad.

say ma name

dessa skor ska jak kanske inkassera imorgon, eller?
eller dessa har jag också kollat på och lustat efter läänge...
Så vilka ska jag välja?

howdie im a banana

Har precis pluggererat UF, matte och bokensdaglappen *Stolt kvinna*. Dock inte så länge men det är bättre än ingenting. Funderar att gå utt på en promenad för att jag behöver tänkta lite och rensa skallen, men när jag väl står i hallen och ska ta på mig kläderna kommer jag direkt inse att det är bäst att stanna hemma.
Annars så är jag glad över att äntligen har fått tag på Molotov jives nya skiva efter mycket om och men...HAHAHAHAHHAHAHA....majgad lina!
Hur charmiga är dom inte? BTW Lisa visst är killen i början lik Simon?
Listen please...im so nice..

lina ska tvinga sin mamma

Mamma jag tänker tjata, jag ska ha en sådann här!
Majgad.....
Trycken på T-shirsten är snyggare men vill så gärna ha ett linne, Fan jag dör för att allt är så vackert.

OMGOMGOMGOMGOMOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

Okej...Rubriken säger allt men OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!
Eftersom jag just hittat en hemsida av guld kommer ni få mer sådana här inlägg...ursäkta de som inte är intresserade.

Fly

Denna låten har Jimi skrivit till sin mamma som dog när han var liten.
Denna låten skall spelas på min begravning.
Jag är som lyckligast när jag lyssnar på Jimi, Det känns bra i vart ända ben i kroppen, Jag är tacksam över att jag får känna så. Fan att man lever nu, jävla 2000tal...

Smoking

Ginatricot
hej babes, vart på staden idag, testade denna underbara klänning but i cant afford ittt...damn!
Nu vill och ska jag sova.

pluggari

Jag skulle ju plugga idag,det blev ingenting med det utan jag var på torget med mamma och brände pengar, sedan kollade jag på Idol..men efter ett tag tänkte jag...vad fan gör jag? Why waste my time..so i want straight for the man, Jimi the man! Har suttit här och lyssnat i cirkus 1½ timma. Seriöst...det gör mig lycklig.

Det mest givande och underhållande i mitt liv just nu är att läsa alla kommentarer på youtube, där folk kommenterar va det tycker om klippet de just sett.  Alla Jimi videor har tusentals kommentarer och mitt mål i helgen och över huvud taget är att se så många videor och läsa så många kommentarer som möjligt. Det kanske låter jävligt boring men just nu kan jag inte komma på någonting mer underbart just nu.
Nu är jag stolt för att jag inte får så många röda sträck under orden längre.
Mina favorit kommentarer alla från Jimi Hendrix videor:
"my dream in life is to touch the afro of his gold statue and absorb all of his powers.........!"
"Damn I just had a soundgasim"
"i told yall jesus was black"
"maan that was better than sex"
Seeyaaaaaa

sitting here and making love

Jag har precis gjort Religions uppgiften yey för mig naj...för jag fatta inte ett skvatt!! Just nu är jag endå stolt att jag åstadkommet något och tänker vara det resten av kvällen. Sedan imorgon och i helgen ska jag plugga matte som fanfanfanfanfanfanfan p.g.a mitt jävla igigigigigigigigigigigiggigi.
I will have no life denna helgen, but when have  i ever had  a life?
Helgen bra, och just nu är jag glad för att jag ska planera vilken Ben and Jerrys glass jag ska köpa, som jag sedan kan konsumera på fredagskvällen medans jag pluggat matte.
Nu ska jag duscha. 
Topp Svart
Ondska och lidande man bara älskart...
Alice skratta inte för mitt inlägg, jag är patetisk, hoppas du inte har ont idag, Be strong!

smallvill

Jag sitter och kollar på Smallvill som jag på senare tid börjat tycka om mycket. Jag har sådan lust att göra någonting men samtidigt vill jag bara sitta här hela kvällen..wierd..

Iallafall det är onsdag idag snart fredag, snart min födelsedag, snart jul så lite gla är jag allt. Borde egentligen tvinga mig själv att göra matte med tanke på mitt IG och att jag varit sjuk, men jag orkar verkligen inte göra det! Snälla kan någon skicka mig en gnutta motivation så jag kan få G på matten iallafall....it dosn't look bright.
ÅH! falkenberg och Fish and chips lööv it!

honey im home

Kom precis hem, snaskar på godis och glädjer mig att jag har nagellack på naglarna...yey...klarade inte av att gå utan mera! Jag har alltid eller rättare sagt jag tänker ofta på hur länge man kan ha nagellack, kan man vara 35+ och gå runt med blått nagellack? I dono...
Iallafall jag har tråkigt vilket resulterar i att jag kollar på hemsidor och hittar olika föremål jag vill ha och eftersom jag inte har något vettigare att göra så lägger jag ut dessa här. tacksåbralina.
Armbanden och trosorna från kappahl
I will be back bitches!

it all comes back to you

Käkar klementin och tänker att den nya funktionen på blogg är jätte bra ni vet den där som gör en röd linje under alla ord som är felstavade, its really really great. Ska nog tända lite ljus och gå och ta mig ett litet bad medans jag lyssnar på den ultimate badmusiken, nämligen Christian Wals och Jose Gonzales! Yeah jag skriver såna ointressanta saker.

Orderna Intressanta och adress måste vara de svåraste Svenska orden. Jag skulle då fan aldrig klara av att stava dem om det inte hade varit för den checka röda linjen saken på bloggen då hade jag antagligen kollat upp det på google, just for fun liksom.

Ett "mug shot" på Jimi henrix bara för att jag har så jävla tråkigt och bara för att liksom.
Onödiga jävla inlägg...som ni inte ens läser men som jag gör för skojs skull...hur patetiskt är inte det?

nonono

Åh..jag vill bara bort från Göteborg ett bra tag...Falkenberg hade varit perfekt.
Åh! Vill sitta i den varma stugan medans snön faller utanför med levande ljus, drickandes varm te, käka nutella med grädde, gå härliga promenader på den tomma stranden, lyssna på the kooks.
Även fast stugan är ett sommarställe är det så underbart att vara där när det snöar, det går inte att förstå riktigt. Nu är jag helt inställd på att jag ska dit på lovet om cirkus två veckor!
Knoten 164, Skrea Strand, Falkenberg är min favoritplats på hela jorden.
Take me back!

Make me smile

Ringde nyss min far som lät lite dämpad like usuall. Sedan hade farmor blivit matförgiftad av en två veckors gammal grädde hon hade nibblat på, Inget man skrattar åt men jag kan inte låta bli hon är så otroligt charmig.
Mår fortfarande inte så god, men känner verkligen för att komma hemifrån ett tag så ska hitta på något att göra tror jag.
Jag vet inte om ni bryr er eller ens vill se varför jag har en bil på en restaurang men En kärlekshistoria Per och Annika står i bakgrunden på draperiet. Om ni vill veta är det så här jag spenderar min fria tid, hitta bilder på En kärlekshistoria, jimimeman, och The kooks.

howdie my lovers

Jag sitter här och dricker vatten, fryser och frustar efter en chokladbit.
Är fortfarande sjuk och lite fundersam för infromationen jag fick igår men ska inte ta ut så mycket i förväg.
Ska inte tänka så mycket ska bara...ja inte tänka alls. Är så sugen på att slänga mig i sängen och sova men jag vill verkligen inte sova bort denna lördagen det känns så onödigt.
Tack för igår Alice.

for my only

For Alice eyes only. Några snuttar från Skins season 4! look at it bitch and i love you long time.

ondska

Kommit hem från kära skolan, är så stolt över att jag gick överhuvudtaget, Har ont i halsen som en jävla gris och nu tror jag febern min är tillbaka. Fast vill inte missa så mycket i skolan eftersom man bara mår sämre över hur mycket man missar i skolan när man ligger hemma och käkar glass och kurerar sig.
Åt nån tzatsiki smörja i skolan och har nu THE worst breath ever, Ska borsta tänderna lider verkligen av smaken i munnen.
Är så jävla förbannad...eller inte förbannad med besviken och ledsen över att jag fick ig på matte provet, jag orkar inte lägga ner extra tid på att plugga på om provet när jag inte är intresserad över huvud taget. Fast det är ju bara mitt eget fel.

my dear friend alice

haha jag är så uttråkad, och tubar massa. Hittade denna filmen, den enda filmen existerande film där man ser Anne Frank.

if


Om dem hade barn..it wold have been magic!
Läste precis att dessa två vackra människor har haft någonting tillsammans så ville bara säga att det är så perfekt det kan bli.
seeyaa
Jimi och Brigitte Bardot if you dont know.