godagens

Min data ligger fortfarande hemma och är sjuk så jag har lånat Alice dator som är i sin kära skola för tilfället. Josefine du ska veta vilken träningverk jag har efter går dagen. Men det är en sådan där skön träningsverk om ni fattar vad jag menar. Idag är jag ju ledig som alla skitungar i skolan vet, jag är överlycklig som vanligt men måste endå plugga näthandel som böveln.

Vetni va det var ett jäkla bra tag sedan jag la ut en Luke bild.





nu blev jag glad igen.










Skins freak





Nu mendans Alice pluggar gör jag absolut ingenting och är till ingen nytta så jag kan lika gärna skriva blogg. Majgad det ser så fel ut att se the new skins gang istället för det gamla.

see ya ladies

fuckern

Nu sitter Alice här och pluggar och jag stolt bredved, hoppas hon frågar mig något som jag kan så jag kan brilliera stort. Efterom Alice ska sova över här kommer vi ha hysteriskt trevligt med skins och massa annat trevligt. och eftersom Alice börjar kl8 imorgon har jag nu lovat både muntligt och nu skriftligt att jag ska upp i ottan och laga frukost åt henne.


 
 

jag har inget för mig

Som ni ser så sitter jag här och har bajs tråkigt. Väntar på Top model kl 8 today.
kollade precis på earth cake if you remember gabbi girl.
Och hittade denna jäkeln ni behöver inte kolla man fy fan va roligt. Det är värt de nio minuterna. Har pluggisch Praktisk marknadsföring idag och är stolt på mig själv. På? hmm vet inte vad det skall vara där.
Och Alice jag har smoking news läste precis Luke Pritchard has ended his fling with Micha Barton, lite choklad baby!





off

jag har varit off ett bra tag eftersom jag är puckad och fått mega virus på min dator. Som tyvärr inte än är borta,men är hos far nu så jag kan uttnyttja datorn.



Hahahaa lööve it!