ööööh


Typ hej världens vackraste kindben...damn girls...dom kindbenen...ooh...det är nog det jag kommer tänkte på idag, och på luke pritchard lookaliken jag såg igår.



Jävlar jävlar jävlar jävlar

Honeybee

Juste

UF - For lajf..älskar´t


typ dö så ibland

fucking hate this line

Hej, fick helt plötsligt ett bloggryck..ehm..die lina die nörd.

Iallafall, jag tror att jag vaknade som en ny människa idag fast jag kan inte avgöra än...en..?
Jag spatserade ute igår med issa och sent på kvällen...juste! såg två fucking söta som fan snubbar..en kille som issa och fanny tvingade mig prata med  som såg ut som Luke pritchard jag höll på och dö..men tack vara tjejerna så har jag hans nummer, sedan en snubbe som såg precis ut som Alexander Skarsgård...oj säger jag bara så jag var alltså lycklig igår.

Det var det ja vakna som en ny människa jo igår så råkade vi stöta på två gamla snubbar och jag började prata med en utav dem och han gav mig en ny syn på livet..eller hans största råd att ge mig att man ska fan aldrig aldrig aldrig lägga sitt liv på någon jävla kille...eller i hans fall tjej. Men han tyckte att jag aldrig skulle leva mitt liv genom någon kille och att man alltid ska tänka på sig själv...så från och med nu då jävlar ska jag göra som jag vill och jag tror jag vet vad jag vill det är det som är så jävla underbart!

Det bästa va just nu när jag skrev det sista kom Jimi Hendrix i lurarna helt fucking underbart känns allt nu, men det försvinner nog snart men jag vet iallafall lite vad jag vill och känner.


Tack Alice du är faktiskt bäst hela tiden bara så du vet det din lilla skitunge...ja juste min skitunge är du fan inte någon annans....nu känner jag bara för att typ trycka in mitt ansikte i din mage och gosa lite haha..vilken störd jävla känsla...haha..och typ prata lite bäbisspråk med dig och bita på dig och dra dig lite i håret...och sen göra så att du blir lite sur eller sådär att du säger till mig att jag ska lugna ner mig det tycker jag är fint, För att det är sådan bra känsla tycker jag..och om jag inte slutar skriva nu så kommer jag aldrig aldrig sluta skriva men jag kan inte sluta skriva.