End of work

Ja nu är det dags för mig att gå hem från jobbet, det är lönehelg och lina har fått lön. Ska kanske åka till torget och bränna upp lite redan nu. Abstinens måste.köpa.något. Jag har haft en fin dag med tanterna och spelat bowling, det är helt sjukt hur tävlingsinriktade dem och hur besvikna dom blir om dem inte vinner. Jag är glad idag iallafall och jag vet att när jag slutar kommer jag sakna alla Goa här!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/176933/images/2012/pic_186442375.jpg" class="image">


Kaffe

Kommer troligtvis bli arbetslös om tre veckor, orkar inte söka jobb witch means no money, Damn man! Jag har fått en dille på Criminal minds och har sett 4 säsonger på typ 3 veckor och det är troligtvis så jag och Rasmus kommer spendera kvällen med CM. Rasmus som pluggar körkortsteori, han har provet imorgon!


At Work

Jag är och jobbar, bakar kaka och väntar på att tanterna och gubbarna ska komma och join  me. Jag avskyr att min iPhone ska rätta alltid när man skriver, då tar allting längre tid.  Har ont i huvudet då jag igår påväg hem från en långpromenad med Lisa ramlar och läggermig raklång precis vid spårvagnshållplatsen, låtsas inte om att det är massa folk omkring mig,pokerface reser mig upp och går iväg. Av någon jävla anledning ska man alltid göra ljud ifrån sig när man ramlar vilket inte gör situationen lättare.

get this party started

Har precis kollat klart på How i met your mother, cried a bit, är känslig för fina far och dotter scener har jag märkt..hehe. det är viktigt att ta tillvara på det man har, jag ska försöka justera ( ska googla detta och kolla om jag stavat rätt) mitt egna sätt att tänka för att få mig själv att må bättre, man väljer ibland själv att sitta och gnaba och tänka på saker då man istället kunde gjort något som gör en glad och istället må bättre. Man måste lära sig att man måste sluta tänkta. SLUTA TÄNK SÅ JÄVLA MYCKET!

Bara för att jag vet att Alice och Lisa läser så är jag noggran med stavningen bara så ni vet att jag tänker på er.
Orkar förövrigt inte googla och kolla om ordet där uppe är rättstavat så går på magkänslan. Jag har haft ett jätte fint nyår, och hoppas på att detta året blir bättre är det förra, vilket jag är helt övertygad om.



Sweet huh? Robert Sheehan