Ni undrar säkert vad jag gör nu...





+










Hell yeah! LÖÖVE my imfekterade öga right now.

Im boored

Jag har tråkigt tråkigt därför hade jag tänk att lägga ner lite tid på att inte göra något alltså skriva i min geniala blogg.



See ya bitchees

See you there

Är hemma idag p.g.a att mitt vackra öga har blivit utsatt för en infektion, eller tror det iallfall. Mitt vänsteröga är helt igenpluffsat så kände mig inte bekväm alls.



Åh saknar lov, saknar Umeå. min lilla pingla.

Nu blir det plugging till Nationella imorgon.

Fan fan fan

Men den skit vagel i ögat och söndagskväll cirkus 20.00 är jag skitförbannad. Varför i hela friden kan inte livet vara bra hela tiden, varför ska man behöva göra saker an inte vill, varför kan de bara inte bara bli så som man vill, varför kan jag inte övertala min mamma om att ta en rest resa nu imorgon istället för om två månader?
Skitförbannad va lite att ta i men ni förstår vart jag vill komma..jag antar att mamma har rätt när hon säger att när jag inte får min vilja igenom blir sur. men vem blir inte sur liksom.
Jag är så trött på mig själv så jag ska fundera. 



Jimi på liseberg!!!!

Jag tyckte det var coolt att farmor visste vem Jimi Hendrix var och att hon sa att hon hade sett honom live, men jag vet inte om jhon blandar ihop personer. men tänker nu sitta och fundera lite på hur livet kunde varit om man levde då man vill leva.
Det var underbart att sitta hela natten coh prata med pappa om när han växte upp...WHYYY GOOOD WHYYY?

söndag helvetes dag

Ja söndag då och imorgon skall man till helvetes 7-11, känner inte för att  göra detta alls men kan inte med att vara "sjuk". Dessa sex veckor kommer ta så in i helvetets lång tid. Känner att livet börjar bli långtråkigt och vill görna sticka här i från på momangen, då syftar jag på Grekland eller något annat flott land.


Ohh, jag kom på ett tatuerings alternativ, en rosett, vat inte vart men det kanske hade varit något. dono.


howdie smootie

Jag är så stolt över mitt köp som jag gjorde i går så jag ska plåga er med en bild. I lööve it.



Thats the ryggdel its beutiful. jag va tvungen att skryta lite, och bilden är verkligen inte rättviss mot hur fin den är..eller jag tycker den är fin.

Godag

En lång dag på sju elva, hr inte bestämt mig än vad jag tycker om mitt arbete.  Ska gå ut en promenad seda
eftersom mamis betalar 30 kr vs 60 kr beroende på om jag tränar en halv timma ellr timma. SKa precis nu måla mina naglar gröna, och se på the mentalist hell yeah!

Csi crap this is good shit.

oh ja

Jag vet att ni sätter bakom skärmen och trånar efter att få veta vilken min mest populäraste låt på min ipod är
1. Kids - the kooks
 
 

Trodde ni inte va...

Näthandel är jätte roligt

Jaha Näthandel för hela slanten och kvällen, det tycker jag är orättvisst...fem satans tjocka helvetets dörrar kapitel.
Har precis varit på en kurs med Lisatös och det var mysigt ska ni veta...
Är stolt över att jag faktiskt har gjort en redovisning fasten den inte gick alls bra i byxan. G sa läraren att jag kommer få iallafall så det kändes lungnande. Jag tänkte som vanligt att lägga ut en Luke bild men ni kanske tröttnat på dem nu?


Förövrigt så måste jag köpa En Kärlekshistoria och tillläga den i min gigantiska filmsamling..

Fan va tråkig jag är baaad.......oh kanske skall gå och ta ett bad...va dyster jag känner mig som en ånga som bara kom...tycker punkterna symboliserar det ganska bra...fan va jag vill köpa en Englandsflagga Yeah baby!
ja det var ju ett fint inlägg som en fis i luften.

love machine



Herregud herregud herregud. Hög volym mina vänner! Se filmen för fan...det är precis det jag skall göra nu.
Fucking Awesome

in i helvetets ljus

ÄÄntligen!
FAn va sur och grinig jag har varit för att min blogg och msn m.m. inte fungerar som det skall. Nu är jag så ortoligt glad så jag vet inte vad jag ska ta mig till, det är sådan skön känsla i kroppen mina vänner.
och om ni inte redan har det klart för er så är det självklart inte jag som har skrivit inlägget innan, det är bara Luke för hela slanten. Och nu på senaste tiden har Jimi Henrix växt enormt enormt i hjärtat, speciellt den vackra uppenbarelsen tillsammans med Lisa, Oj naughty naughty.




Jag känner mig elak nu när det inte är Luke Pritchard på bilden..förlåt...
Back too schoolwork...

Danny bby <3

Det här inlägget vill jag ägna åt min idol och bäste vän, Danny Saucedo. Han har hjälpt mig genom svåra tider och jag är tacksam för det. När jag är ledsen tittar jag på hans vackra ansikte så blir allt bra igen. Ingen kan veta hur jag känner för honom. Det går liksom inte att beskriva. Jag älskar honom bara så mycket och jag vet att han är min själsfrände. Jag vet att vi kommer hitta varandra tillslut. Min bby mig älskling. Mitt hjärta slår för dig och kommer alltid att göra.

/din för evigt. Lina




oh sexyyy :D Yumm



Raawr me liiike!



Come to mamaaa! <3<3<3<3<3<3<3


fy skutton

Sitter på biblioteket alderles ensam jävligt gött äre. Ska snart ha gymnastik ursh ursh säger vi till det och bryr oss inte om Lina har stavat fel till ursh. Min dator kommer äntligen hem efter en lång semseter, en allt för lång. Då kan ni förvänta er massa uppdateringar med Luke bilder. Ska hem till far idag och träffa Alice och se på SKINS!!! yeah babyim happie girl. ha det bra hörs imorgon.