jag har inget inget liv.

nej fy fan jag har inget liv.





Nu juleskum och film

Sorry

Har precis ätit julkvällsmat med den så kallade familjen, så där härlig dålig stämning som vanligt men thats over soon. 
Upp tidigt imorgon och sedan ner till pappa och min lilla släkt. Ska fira denna dag med att se på somers town, angus och lite när karusellerna sover.

 

hahahaha martins smile..made my night.
förra årets julafton.
Snö hade varit något...man blir ju fan förbannad. Aja jag har ju mina tissue sholders här hemma detta året så det kommer endå lösa sig.

Funderar som fan

Äntligen klar med Måsen påsen analysen, det går så jävla smidigt att plugga på biblioteket för då måste man verkligen pugga och inget annat.
Köpt mina egna julklappar idag med mor och är nöjd över det jag hittade.

"Jag häpnar över hur han finns i varje ton och stavelse av sången, hur han kramar känslor ur den som knappt ens dess kompositör trodde den kunde bära." Skriver en underbar människa textstycket handlar  så klar handlar om självaste Johan Palm.  Jag vet att ingen kommer läsa resten men här är länken.
http://stenudd.blogspot.com/2008/11/idol-johan-palms-strlande-sorti.html
Läs den gärna det har jag gjort, ett antal gånger för mycket.

åh så va jag så glad för jag såg en snubbe som såg ungefär ut som Johan på stan idag, Alice jag lovar! Sådanna england convers, Johnny the rocker hår, skinjacka och taja bralls. runt 17 eller något.
Idag är jag stolt Göteborgare :) Va matrealisk jag låter men han va jätte söt...TÄNK om de var han!!! kom jag på nu! fan det kunde ha varit han..måste minnas...

Im 2 clever 4 you.

Jag hämtar mig fortfarande från dagens nyhet.
Har ruskigt tråkigt och har hunnit med följande i min agenda, Skolan, komma hem, tröta,dator dator, musik. promenad, varit rädd,dator, ätit, tv.
Och till följande skall jag kollapå den där pregnant man on telli.
Har hunnit fundera mycket och skall nu börja ta tag i saker fortare när det gäller allt, hemma skolan ja överallt, inte minst hemma. Nu jävlar ska saker och ting hända har inget att förlora längre. POOWWER BOOST!

Here is proof

Mischa Barton
Ser inte ut som henne dock..satan he is allderles för cool for her höhö

Ja med denna nyhet vill jag säga goddag, sitter hos far i bergsjön med Agnes griseknoen och luktar glögg pepparkakor och juleskinka, varför kan inte mamma vara så här julfräch? Får njuta tills imorgon och hemfärden till mamma.
röda converse är hot hot gröna kanska ännu bättre?

med dessa orden går jag och tjötar med pappa. see yaaaaaa dudes!

Mager problem

Jag har ett big big big problem!



Vilken för ska jag köpa?

eller ska jag köpa denna?



stackars moi, det tåls att tänka på.
besluts ångest är bajs säg nnu ad ni tycker klassisar vill bara påpeka att det är natt linnen. see yaaaa ladies


Im going to steal you sky.

Dricker te och lyssna på underbaringarna. Idag har det varit en trevlig dag i skolan med en viss summa idioter, men det vet vi alla redan eller hur Rebecka? Framför mig hänger så klart min fina Gabbi teckning man tackar. Ikväll sitter man hemma med moder och kollar på idol såklart, för jag vet att en viss kommer vara där. Får la hoppas moder blir på bättre humör men jag tvekar och säger nej på den frågan redan nu oj va klipsk jag är.

Nu ska jag kolla lite närmare på vänsterpartiet och rensa The kooks bilder.
Tjing


En Bob för omväxslings skull.

Freee im free falling

Sitter här i skolan och hör rebecka läsa sin vackra engelska uppgift det är mycket vackert. Ska göra min shittiga sveska analys nu och söker insperation. Jag har lite sådär ont i ryggen bara så att ni vet det.


Nästan så man dör lite i hjärtat.

Tack alice igår för beatboxandet i love you gal.