Mordhotad

Den senaste tiden har han hotats till livet på internet. På sajten Facebook finns ett 20-tal hatgrupper mot Johan. Vissa med namn som "Död åt Johan Palm" "The Assassination of Johan Palm" och "Vi vill att "Idol"-äcklet Johan Palm emigrerar från Sverige, eller helst dör".
I gruppernas diskussions- forum skriver de bland annat "dö i aids", "skjut han i huvudet när han sover", "Johan Palm måste avlida, NU!", "nästan så man vill slå honom med ett järnrör för att han e så vidrig" och "jag planerar ett mordförsök, vilka är med mej".

Fy fan! bara för att man vågar vara sig själv. Jag skäms för att vara Svensk.


3 små grisar


.
köpte en tavla igår. den var så söt så man kunde inte motstå jag tycker den påminner om lussebullar.
Tur att mamma skall baka det i helgen.
Ska åka till ullared på fredag och igentligen får jag inte för mamma eftersom jag har varit borta mycket nu det sista. men det är ju inte så mycket. Så jag åker endå. Måste ha ett härligt break. Läste att grönt tea minskar bröst canser och eftersom jag är orolig så blir det till att gå ner och köpa det nu. Lätta trycket lite skall jag göra och sen sätta mig med fanskapsläxan Psykologi. Fast tycker det är lite roligt fast bara det inte är svårt. Ska ner till pappa imon och det ska endå bli skönt faktskt tyckte inte det förrut men har tydligen ändrat min åsikt. skönt skönt.


Luke Fucking Pritchard del 2





Ni förstår mig va? Det hoppas jag fan.


yesh

Skola idag förlåt om jag var lite off skall läga manken till mig imorgon jag lovar. Ska bli väldigt aktiv och check. har johan på repeat. och haft en underbar dag igår måste jag hålla med om.


På väg till stockholm. Jag vill bara dit igen. nu men min gris.

Söndag

Jag har inte haft fullt upp denna helgen men jag har endå inte hunnit gör min X2000 sak. Så förlåt Rebeckak och Josefine ni får ha överseende. Men ska försöka, göra den idag, nu infact. Tack och adjö söta.

tjing

LukefuckingPrichard del 1

Okej your wish is my comand.




Som ni kanske förstår får ni del 2 imorgon. Jag vet att ni är för jävla förväntansfulla ladies i sofforna där hemma.
Hes my lover to be.

 och ja jag är besatt :)

bröd

en liten notis. Jag ska skriva en luke pritchard novell sen oxå. mohaha

22 nov

Denna dagen kan bara gå och dö tycker jag. ja imorgon är den borta och det tackar jag för. önska att denna dagen kunde tillbringas i ett stort vitt rum ensam med chokladkakor och The kooks konserter 24/7 ja men man kan ju inte få allt. Pannakaka på pannkaka hela tiden. Årkar inte med nu oj orkar. orkar inte ens stava rätt som ni kanska märker. och så klagar jag oxå fy.

Bara Luke kan rädda mig nu...just nu vill jag drömma :)
And off we goo. Och sedan när jag kommer tillbaka ska jag Thekooksbomba er med massa bilder. i know i like it and its my födelsedag today soo you have nothing to say even thoug you are not reading this i can always wish that you  are and care about my lovely pictures. men det är det nog bara jag som gör. 
off 

Alice är gödig dynga

Jag har lyckats, jag har faktiskt lyckas att göra den perfekta koppen tea. Precis allting är i balans och jag bara sitter och avnjuter detta ögonblick innan jag måste stressa sönder men läxor och sådat. Sitter och små skrattar och tänker på Alice som sitter och syr hemma i sitt casa. FÅR inte glömma hur jag fixade detta nu. Paps tjatar på att jag ska komma dit och jag har en blåsa på min mun. Jag vill verkligen lägga ut en bild på luke pritchard och skriva en låång låång text om varför han är så fantasisk. Men jag tror alla redan fattat att jag tycker detta. Jag vet att det itne är kul att läsa sådanna här ytliga inlägg men jag älskar att skriva dom. Fast jag inte inte skriva oytliga inlägg för det skulle inte funka. Sen har jag gårr och  blivit idolfanatiker oxå det är lite smått pinsamt, itne långt från att bli bestatt...
hahahahaha Alice kan inte folla. så längre än så kommer hon inte.


see ya bitches.