Gött

Lite gött att få vara ensam och tänka ibland och nu gör jag det med The Kooks i bakgrunden, ska göra lite glass och chokladmouss och äta till Kid Svensk.


göragoo.

Aja see ya later eftersom jag har booring ladies.

oh no dont you start.

Kvällen och helgen till ära hr jag bunkrat upp 

x CapriSonne
x Cola
x Nötcreme
x Choklasmouss ladies
x Baddare
x Glass



Yeah baby! im getting lucky tonight! tror det blir skins night tonight!

keep it cool


tjovars

Jag är utmattad och golvad. Orkar faktiskt inte denna veckan mer men så känner vell alla såska hålla igen.
Har presic visat mina Ulla varor för en inte så positiv moder. Men gjort är gjort och nu får jag  leva på de cirkus 50 kr jag har på kortet till nästa månadsbidrag vilket är om exakt en månad kvar till dagen. Antar att jag kan övertala mamma och pappa att få "låna" lite men ska inte vara allt för säker.

Vill bara att lovet skall komma så jag och min kära Alice kan åka långt borta från denna skitstad och till wonderland där vi kan se snubbar med skinjackor, jeansjackor och sådan där gammal moped som fans på 70 - talet. Jag ska lätt skaffa en jeansjacka och skriva Pilsner på ryggen. För min pappa heter Peter.
Vi ska diskutera massa onödiga samtals ämnen och jag ska få höra Alice beatboxa hela dagarna långa och till och med acceptera det. För du vet att jag gillar när du gör det. Vill bara ringa dig och störa dig i ditt intensiva pluggande och diskutera Wild kids och kolla på det genom telefonen tillsammans, skrika och höra dig prata för dig själv för det behöver jag just i denna sekund. löööv you bittchhh! <333333333333333333333333333333333333333 mähehe.




Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie
-Are you Peter Dyer

Hahahah den minen är verklígen du!

hejmates

Har idag kollat på Skins all day loong, im really happie måste jag säga. Har två st chokladpuddingar som väntar och så börjar man kl 1.00 imogon. Fuck it!



Sommar och fucking sol


Min farmor det


Är så trött på Sverige så ska övertala mamma att åka utomlands, ta en sista minuten resa..jag kan vara bra på att övertala så håll tummarna
ska gå och lägga mig och tack vara snälla Gabriella ska jag lyssna på Franz ferdinan. tack och adgö.

Howdie

Jag har tänkt på varför jag skriver blogg...det är ju ingen som läser endå. Men jag har kommit fram till att det är kul att läsa om några år för jag orkar aldrig skriva dagbok fasten jag har försökt. Ni vet när man ser en film där det är tjejer som skriver dagbok så tycker man det är så coolt, så köper man en splitrans nu fin dagbok och orkar skriva i den i typ 3 dagar sedan glömmer man av eller inte orkar.
Men har skriver jag ju bara massa onödig skitblaja och har massa Luke bilder..men det är ju tidsfördrivande thats way! Nu kom jag på det är tidsfördrivande!



Good looking boys. Varje gång jag ser att en kille har skinjacka njuter jag och tänker "hallelulja...halelujla halelujla haleljuljaaaaaa"


slumdog millionaire



Okej jag vet att jag sagt denna menningen för men nu menar jag det i hela kroppen detta är en utan dom bästa filmerna som jag har sett!
Den är ta nig fan fantastisk. Ibörjan när jag läste om den tänkta jag nja...men efter ttyp 5  minuter så vet man att denna filmen är fantastisk, den är nervkittlande och ja se den för fan! 

Den handlar om en 18 åring från slummen i Indien som är med i vem vill bli milionär..och vinner 10 miljoner men polisen tror att han fuskar och måste därför berätta hela sin livshistoria.

Shoobre



Säg mig varför började jag gråta när jag såg denna?


Hey mates

Idag har två telefonförsäljare hoppat på mig och båda gångerna tvekade jag X antal sekunder inför frågorna
1) hur gammal är du? den frågan är jätte stressande och jag brukar oftast svara rätt när frågan ställs men måste tänka till en stund innan.
2) när fyller du år? Den är fan oxå klurig, jag blir liksom osäker och får sortera skroten i skallen för att få ram svaret innan jag svarar.

Iallafall nu letar jag desperat efter alla filmer med Edward Furlong, har glömt av hur oerhört lovely han är.


Ja där har vi honom.

Chill i need to

Efter dagen i skolan har jag verkligen tänkt...Jag ska igentligen inte bry mig om andra människor och defenetivt inte lägga ner tid på dom små partiklarna, Men jag kan inte fatta att man inte kan respektera andra männsiskor, och deras beslut. Jag ska fan göra allt för att visa vart jag står och det är inte med dom! Ja ska göra precis som dem, prata nonstophelatiden, inte respektera deras åsikter, och inte lyssna när dom pratar, ska fan inte hjälpa dom eller bry mig om att ens kolla på dem. fast då är jag precis som dom...det vill jag ju inte heller...åh
Blir så sur av att gå till skolan varje dag. Aja en dag till i skolan imorgon och desutom helt ensam på helvetes näthandel...fast jag ska inte klaga


i need you i doo

Favorit texter by the kooks.Kanske bara intresant för isatta :)

Do You Love Me Still: "i need your heart, dancing next to my heart. in love i am" Åh jag tappar andan varje gång han avslutar den underbara mening, så vackert.

Watching the Ships Roll In: "Wishing that I could move this earth if I could..For you I would do."  Älskar denna Älskar!

Sofa Song:  "And he tried to take your soul, But didn't realise you keep it in a different hole."

Mrs. Thompson: "And if a thousand men, Couldn't put me together again, Then who am I?"

She Moves In Her Own Way: "It's not about your make-up,Or how you try to shape up,
To these tiresome paper dreams, Paper dreams honey"

Jag kan fan hållapå i evigheter, allt som Luke sjunger är som guds gåva..Han måste sluta vara så perfekt för annars kommer jag bara skriva sådannahärna inlägg...

Vettni det är nästan pinsamt hur många bilder jag har på Luke, The kooks. Jag menar jag är 17 år måste för fan skärpa mig...men det är så svårt vad skull jag annars göra liksom?

take care


Väldigt fina webbcamera bilder på mitt nya rum..Yeah nu har jag bestämt mig vart jag trivs bäst, här in tha new place...tror jag fast man får vell sakna lite? För det gör jag lite. Sedan måste jag packa för att fara till fader.

Känner ett starkt begär efter en vettig film men hittar ingen...ska ta och se lite skins...är så uttråkad så jag vet inte vad jag gör...ni borde förvänta er ett till onödigt skit inlägg innan kvällen är slut. 

Livet

Eftersom jag haft en lång ledig dag idag och vaknade typ 8 imorse harjag suttit framför google och letat bilder då det slog mig...
Älskar denna bilder på Luke..


Mina energi källor är ganska lika..eller är det bara jag?
Och vetni kag har hittat masa underbara bilder för mig som är intreserad.


Rolf Sohlman i en kärlekshistoria.
Den filmen tar död på mig..den visar allt jag vill ha men inte kan få..jag dör..jag dör...måste lära mig leva.


Party i min stol

Jag har idag nekat 100 kronor från min mamma och röt istället att hon inte skulle muta mig bara för att jag var sur...BAD BAD! Lina du behöver verkligen den där 100 du skulle suttit tyst och tagigt imot den! Åh jag blir banans.
Efter att ha handlat upp nästan alla mina pengar idag på totalt onödiga saker..så har jag bestämmt mig att jag skall dricka 8 glas vatten varje dag..dels för att inte bli så hungrig och dels för att spola bort alla gifter i kroppen som i sin tur resulterar i att man får mindre finnar.
 
Hörde att Jos operation gick bra så jag kan sova gott inatt. Krya på dig så mycket! Det tar vi och firar med en nicholas hoult.






jag blir så trött

Jag är så arg på mig själv..Jag lovade mig själv och studera svenska både igår och idag. Har inte ens skrivit tre menningar och det skulle vara inlämnat i måndags vi har för skjttsingen haft typ två månadet på oss. Idag har jag inte gjort något, jag har såklart kollat på the kooks bilder, men annars bara suttit och stirrat.



Fast å andra sidan har jag hittat denna beutifuling till mina Skins ladies.
 
Trailern för säsong 2.

sneak

Presis när jag skulle fota mitt rum stängde den skiten av sig. Och jag har ingen batteriladdare så jag undrar om jag kan få låna någon laddare av någon snäll ärta? Så jag kan ladda skiten.
 Men en! bild fick jag så ni kan få en sneak peak.


På bilden får ma inte så någon som hällst av mitt rum förutom min snajsiga fondvägg. Aja im a geek. 
Ska se top model ikväll, sedan får det bli Picture that, den känns lockande. 
Rebecka en gång till förlåt att jag fega ut idag, och Josefin jag ska tänka på dig hela dagen imorgon.  
Va min tet låter osammanhängande...men nu ska jag sätta mig med draken och låta energin flöda.

hii there cheeseball

Har studerat idag medans en viss Palm hörde i bakgrunden, ska se top model sedan och vräka i mig choklad det vill säga att det kommer bli en lovely kväll. Måste plugga svenska som en dåre nu. 
jag kom på att jag kan ta kort på mitt nya rum så kan ni se, im soo clever. men det får bli någon annan gång. Nu äntligen har jag tagit mig samman och The killers nya skiva är i min samling. play it



mister poop in tha pants