fuckhead

Hej, igår sa jag det till mig själv. Jag ska skriva blogg varje dag..redan idag känner jag hur jobbigt och ofrestande det är, och ändå sitter jag bara för det mesta hemma och har hyper tråkigt.

Men idag så har jag och Rebecka varit så jävla grymma, för vi gjorde faktiskt Administrationen..och fan va härligt att få lämna in en uppgift man har gjort på hela året, då jag alla andra uppgifter varit några dagar sen.
Man im proud of us!

Sedan träffande jag Alicebröst och hon köpte världens coolaste skor...och nu ändrade jag stavfelet på värdens annars hade du skrattat alice söt...hoppas att det inte fortfarande är felstavat. Sedan köpte jag ett par skor och en dress.  



Aw look at that, Lisa fick också vara med.
Domma skorna köpte jag excellent bild man ser dom så bra.


smokning asssweetlover

Känner att min bedövning börjar släppa och känner mig lite nedstämd på grund av detta, nu känns livet inte så kul längre...haha det sjuka är att det faktiskt känns sorligt.

Iallafall jag har ju haft hela dagen på att plugga men istället kände jag för att leta bilder på vackra karlar (var tvungen att slå upp detta ord, fan va svårt det var att stava det) And look what i found





Det är något speciellt men männ som röker. Sexiga fingrar, sexiga händer.....majmajgad


hahahahahhaha

Jag läser precis igenom mitt examens arbete till Arbetsmiljö och säkerhet, och har antagligen skrivit detta av ren frustration och trötthet. Nu när jag läser meningen låter hela mitt arbete som ett stort fett skämt. 

"Du måste ta kontroll över din lunchrast för att du själv skall må bättre"

I sig är menningen ganska bra. Men när jag läser den förstår jag vilket skämt mitt egenvalda ämne är. Det låter som om man ska ta kontroll över något slags missbruk, men det gäller ju bara sina Lunchraster, vilket gör det hela sjukt. Låter som när jag skrev det ville förmeddela och kände för det riktigt ordentligt, ville skapa en stark mening som va powerfull som hell...tycker ni att jag var duktig?

Vet inte varför det är så kul men det är det.

Tjing


hejsan biatches

Är precis hemma från tandläkarbesöket, var skit nervös innan men väll i stolen så va det jättefint. Funderar på att vid nästa gång köra utan bedövning bara för att ha något att skryta om liksom...im a cool cat liksom.
Men iallafall bedövningen var rolig och mitt öga är typ bortdomnat. Väll på spårvagnen kände jag att folk stirrade konstigt antar att jag dreglade lite men det är gör ju inget.

Jag vet inte varför jag blev glad av att borra ett hål..men är jävligt glad att det visar sig att jag tydligen inte har tandläkarskräck lite tvärt om. Jag är gladare än jag varit på länge...det tackar jag hålet för.

När jag satte mig ner på stolen och började skriva detta ofantligt onödiga inlägg, liggen en orange liten sax framför mig, Det lockar mig så otroligt att ta saxen och klippa i tungan...gärna det där sträcket mellan undekäken och tungan om ni vet vilken jag menar?
Den bara skriker åt mig att jag skall göra det...fan...jag är ju bedövad så det skulle vara roligt...eller?

Jag tror att jag måste gömma saxen...det är bäst att jag gör det nu. Fan va fin den är igentligen jag måste börja uppskatta den lite mer.


UPDATE: Nu fem minuter efter detta inlägg måste jag erkänna...jag stog framför spegeln med saxen i käften...men jag vågade fan inte klippa. Det var nog bäst det.

Finally dator!

Äntligen har jag min kära dator framför mig, hejhej.
Jag är trött som tusan men vem är inte det liksom.

hm...jag är dum i huvudet kan vi tillägga, men ärsch(?) fram över kan ni förvänta er förvirrade och tråkiga inlägg som detta för att jag är så kass och oklar.