tjo

Hej efter att jag alltid bråkat med mamma vilket är väldigt ofta nu för tidem, så blir jag alltid sådär fjäskig efteråt dels för att jag inte orkar ha en grinig mamma och dels för att hon ibland ibland! inte alltid har rätt. Så när jag pratar med henne i luren håller jag inne alla mina ilskor och låter så check och go som jag bara kan vara. Så avslutar jag med
-Hej så mycket. säger jag med den mjukaste rösten jag kan. Det är ju fjäsk om något, och det låter jätte löjligt.
Men hon köper det.

Iallfall, har förövrigt panik för jag skall på arbetsintervju kl 15.00, hellå, va ska man ha på sig? va ska man säga? ska man le? eller ska man vara lagom cool?

har förövrigt skrivit i mitt cv att jag brukar och tycker om att laga mat...hahahhaha..

jag vet

Nu vet jag mycket väl att jag måste ta tag i saker och ting, jag måste ta beslut och jag måste se till så att jag får ordning på känslor och annat strunt. Jag måste skaffa mig ett jobb, jag måste börja planera min tid bättre, jag måste reda ut vad jag vill och jag måste träffa de människor som betyder mest och se hand om dem. Jag måste lära mig att spara mina pengar, att inte gå ut varje helg. Känner inte igen mig själv längre.

Jag bara måste välja vad jag vill, vem jag vill ha eller vill jag ens ha någon?

Ibland så vet jag inte

Ibland så vet jag inte alls någonting, ungefär som nu. Nu känns alltsådär virrigt och jobbigt, man måste ta beslut och annat dumt, men då gör jag det jag är bäst på och ignorerar det och fortsätter men det som skall fortsätta.
Jag är seg för tillfället gällandet allt bara så ni vet.