Nice man


hahahaha menningen var att se sensuell ut, ser mer ut som jag lider,  I guess i cant pull it off!

Nice bitch

Firade Issas 19 årsdag igår, Jag har väldigt många sexy pictures på er flickor jag ahr valt att bevara dom hemliga but you never know. Det var trevligt och jag tackar för gårdagen, Vi begav oss sedan till stan.

Jag har idag börjat fundera på balklänning och känns som alla redan är klara med sina så får sätta fart men tror dock jag ska ha en klänning som jag har här hemma, och så har jag även en studentklänning som jag kan ha, Ekonomiskt säger jag!


Jag gillar färgen, men jag funderar om jag ska köpa en ny iallafall fast jag vet inte.
Hur många skall ha en lång eller kort balklänning? fan tror jag vill ha en kort en.

MIN KAMERA FUNKAR IGEN, HELL YEAH!

Filmfestivalen

Måste bara säga att maltesers måste vara det godaste godiset, Framför mig på spårvagnen idag så satt en jävla tjej som käkade det hela vägen hem från stan, hon förklarade för sin kompis att i Malteserna så fanns marshmallows, då är man ju dum i huvudet och har inga smaklökar. Ville bara ställa mig upp och skrika på henne att det är ta mig fan inga jävla marshmallows i.



Be nice.


Hi mates

Sitter här och käkar min gröt och kollar på bloggar. Ska imorgon ha min väldigt älskvärda historialektion och jag önskar att jag hade lyssnar på Gabbi när hon sa att jag inte skulle valt den, fan tre timmar men jävla idioter. Idag har jag faktiskt köpt de där paljettshortesen jag tänkt på..haha i am a geek.
fan nu tog min gröt slut också...the end of the world



Denna fina vackra killen har jag massor av bilder på, och jag vet inte vart jag fick dom ifrån, Men oj va han är vacker.




idag

...är jag ledig!
...men inte imorgon då har jag min hatdag.
...men idag är jag ledig!

Jag gick upp tio för att känna mig duktig, ska snart gå ut på en promenad(?) för att jag vill känna mig duktig, jag lovar om jag hade läxor att göra skulle jag göra dom direkt, hahaha.

smell yo later!  

Hi my angels

Första dagen i skolan över, så onödigt vi hade inte ens några riktigt lektioner. Det ändå vettiga med dagen var att vi fick våra scheman, mitt schema är helt okej är ledig på tisdagar happy lina muchos för det! nu kommer jag låta som en jävla morsa, klart jag gärna sitter hemma hela dagarna men det är ändå skönt att komma in i rutinerna igen, för lets face it livet blir inte bättre eller enklare efter skolan, för då kommer jag vara arbetslös, eller ta ett jävla skitjobb där man jobbar 8 - 5 och det är nog inte så jävla mycket bättre, olycklig kommer jag vara då. Visst om jag åker till London eller så men inte har jag några pengar för det, får la hoppas att man klarar sig iallafall.
För att vara är jag bara livrädd för att ta studenten...

nog om det ALICE! jag har hittade två nya the kooks låtar på spotify som jag aldrig sett förut är därför glad nu och vill föra detta vidare. Stole Away och It can be so hard...search bitch!








howdyarg

Hade ett trevligt besök från Lisa nyss tackar och bockar för detta. Idag är det torsdag och snart börjar skolan och helvetet, vill fan inte ta studenten va ska man göra seeeen????!!!


Ska kolla på True Blood nu, and be an angry animal..yeah..
Det finns inget vackrare än när Bill säger Sookie..SOOOOOKKIEEHHH!




Va va sa du? Jag vet redan att du är den perfekta tröjan...


See ya evil mates....mm...


shubre

Hello gang sitter här och har tråkigt men orkar ändå inte göra någonting idag. På loven skall man sitta hemma och slösa bort dagarna genom att inte göra någontint. I går hade jag How i met your mother maraton - it was legen..wait for it..dary, endast ett insatt How i met your mother-fan förstår detta, En annan dag hade jag True
Blood maraton etc.

Alice ring mig när du ser detta, menningen med en ny flashy mobil är att du skall ha med dig den vart du än går, call me asswipe.



see yaa dont want to be yaa

Here it goes again, jag ska skriva ett helt onödigt inlägg om någonting som ni antagligen inte har någon nytta utav. MEN jag har utsett den sexigaste förrutom Jimi och Luke så är Jonathan Rhys myers den vackraste mannen men enligt mig så är han den vackraste människan ever i just i filmen Velvet Goldmine. Det är tre löligt vackra män i huvudrollerna och jag kan inte få nog.






ohmylord

AliceAlice! One of your favourit man...is getting married.
Aaron Johnson
Har är 18 år och hon är 42..my oh my..He is alla grown up..Juste han spelar John Lennon i någon ny film just so you know.